-BCHR PORTAL- FAQ     Search

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: BC2 FREEZING/CRASHING
PostPosted: 06 Mar 2010 02:49 
Site Admin
Status: Offline
Ne znam da li netko ima problem sličan mome.Naime u pol igranja kompjuter se smrzne.
Nekad to bude nakon 5 minuta igranja, nekad nakon 20 i td.Zvuk se počne blesirat i onda samo sve stane.
Neradi alt+tab ,ništa apsolutno.Jedino što mogu učinit je restart na dugme i to je to.

Ovaj problem se vuče još od bete,

na službenom EA forumu ljudi lude i nadam se da će se uskoro pojavit nekakav patch koji će to riješit.
Evo ako nekog zanima može ovdje malo pročitat šta sve ljudi nisu probali da se to sredi.
Žalosno al šta ćeš!
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/300/380660.page

_________________________________________________________________________________________________________________________________
Xfire: black4mation

Profile  

Post subject: Re: BC2 FREEZING/CRASHING
PostPosted: 06 Mar 2010 10:33 
Major
A u SP ti se to ne dešava????

_________________________________________________________________________________________________________________________________
Image

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010 12:48 
Sergeant Major of the Corps
Server browser je prvoklasni shit koj mi samo rusi igru. NEmogu se spojit na 80% servera, a kada se uspijem spojit onda se samo zivciram i idem ca iz igre. Odustajem od public igranja lagano, ako ne srede ovo sa ctd, i prodat cu key. Obavjestim vas tu kada odlucim za prodaju.

Image

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010 15:26 
Staff Sergeant
ej meni potpuno ista stvar ka šta si reka, to mi se dogadja na bc2 i cod 5 nekad igran po ure nekad 2 min. i sve se smrzne i neki zvuk iz zvucnika. ne mogu nikako nac riješenje comp novi ima misec dana. prova sve update biosa testira komponente ponovo instalacija win. iman win 7 ultimate. al intesresanto to se nikad nije dogodilo na ove dvi igre u single playeru. Cita san da ovakvih problema ima dosta ekipe i niko nije popravija. ja mislin da bi tu jedino riješenje bilo xp.

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010 16:21 
Sergeant Major of the Corps
Ne vracam se na xp niti pod razno. Ove ostale probleme moramo pricekat utorak da naprave svoj rutinski update servera, i onda ce to vjerovatno ici bolje. Barem je tako bilo za betu skojom sam imao cak manje problema nego sa ovom full verzijom. Jbg, ovo je sada velika navala na Pc za ovu igru, to si se desi kada zapustis igru ko Bf2 koja je vecinu igraca imala na dlanu godinama. Nakon 4 godine ovo je teshki refresh na serijal i eto rezultata, smutnja i pomutnja na pocetku ko i uvijek. Iako sam mislio da nakon bete ce biti sve ok jerbo svejedno je bilo i za betu pregrst servera online, a sada za full verziju ih ima jos vise, lol, i to ih sada ubija.

Image

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010 17:18 
Site Admin
Da u SP ,MP ,naglavačke,....više neznam šta da radim.

Ako je netko malo čitao temu na ea vidjet ćete da hrpa ljudi ima isti problem.

a EA ni vau.

Fora je što nemogu igrat igru jel kad ti se dva puta stroj smrzne ,nemam živaca ga pali opet, a i lagano bi se moglo nešto sjebat, ako ga nastavim ovako ručno stalno resetirat

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010 17:25 
Major
Ovo mi sve zvuči kao hardwerski problemi, pa zato pitam.....ajde tek toliko, mada vjerujem da je do igre, probaj igrati nešto drugo zahtjevnije.....tipa cod 2 mw sp ili sl da vidiš dali bude isto, mada ako Vas ima više sa tim problemom treba J.M. onima iz EA :D

Image

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010 18:55 
Sergeant
meni se zna smrzniti company of heroes,resetiram komp opet udem u igru i sve radi normalno ko da se nije nista dogodilo

neznam za bc2 jel jos nisam igro :cry: :cry:

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010 19:13 
Site Admin
Wiz3m4n wrote:
Ovo mi sve zvuči kao hardwerski problemi, pa zato pitam.....ajde tek toliko, mada vjerujem da je do igre, probaj igrati nešto drugo zahtjevnije.....tipa cod 2 mw sp ili sl da vidiš dali bude isto, mada ako Vas ima više sa tim problemom treba J.M. onima iz EA :D

AVP, Napoleon total wars, world in conflict, pes, sve radi bez greške, ali ne i BC2,
Čovijek koji se bavi kodiranjem je napisao na ea forumu da zna u čemu je problem i da je navodno loše odradjen port tj programiranje sa konzole na pc.

Kaže da se ista stvar dešavala sa mw2.

Eto ja sam lud....Kupim igru i onda je nemogu igrat ,fantastic :D :lol:

Profile  

PostPosted: 07 Mar 2010 11:46 
First Sergeant
Black4mation wrote:
Čovijek koji se bavi kodiranjem je napisao na ea forumu da zna u čemu je problem i da je navodno loše odradjen port tj programiranje sa konzole na pc.

Kaže da se ista stvar dešavala sa mw2.

Eto ja sam lud....Kupim igru i onda je nemogu igrat ,fantastic :D :lol:

Čitajući postove na ovom forumu, i na ostalima koji su vezani uz probleme s igrom, sve mi se više čini da sam novac bacio u vjetar, no, ne podilazim takvom razmišljanju jer vjerujem da će se, u dogledno vrijeme, sve greške ispraviti. Vjerojatno nisu bili svjesni koliko ljudi gladuju za gaženjem novog Battlefielda online i to ih je bacilo iz ravnoteže.

Image

xfire: cro_marino

\o

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]